FÖRETAGSINFORMATION / KONTAKT

FÖRETAGSINFORMATION
Stiftelsen Rosendals Trädgård
Rosendalsterrassen 12
115 21 Stockholm

Org. nr: 802010–7044

KONTAKT
Telefon: 08–545 812 70
Mejl: order@rosendalstradgard.se

Köpvillkor

Dessa allmänna köpvillkor gäller för dig som privat- eller företagskund hos Stiftelsen Rosendals Trädgård. Vid ett köp i vår webbshop ingås ett avtal mellan Stiftelsen Rosendals Trädgård och köparen. För att göra ett köp måste beställaren ha fyllt 18 år enligt svensk lag. 
Stiftelsen Rosendals Trädgård följer svensk lagstiftning för köp av varor.

När du genomför ett köp i Stiftelsen Rosendals Trädgårds webbutik godkänner du våra köpvillkor och samtycker till vår hantering av cookies och personuppgifter. Se mer om vår integritetspolicy här. 

BETALSÄTT
Du kan betala med Visa eller MasterCard.  Kortbetalningar hanteras av vår samarbetspartner NETS och Handelsbanken och är helt säker. Vi tillämpar inga extra avgifter när du betalar med kort och all kortdata hanteras säkert av vår betalväxel NETS som är certifierade enligt PCI-DSS. Kortinformationen hanteras endast av NETS och Handelsbanken och ingen information delas med någon annan part.

Alla priser på är angivna inklusive moms samt i svenska kronor. Om det skulle förekomma kampanj- och/eller reapriser gäller de alltid under en specifik tid eller så långt lagret räcker, om inte något annat anges i produktvyn.

ORDERBEKRÄFTELSE
En genomförd, och godkänd, order genererar per automatik en orderbekräftelse. Om en orderbekräftelse uteblir kan man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mejladress. Kontrollera gärna skräpmappen i din e-post för att vara på säkra sidan. 

FRAKT
Vi har fraktfritt inom Sverige på alla varor. När vi emottagit din order så packar vi och skickar din order inom 1-3 arbetsdagar (packning sker tisdag-fredag). Vi levererar med PostNord och endast inom Sverige.  Leveranstid är ca 7 arbetsdagar. Din beställning levereras till PostNords närmaste utlämningsställe. 

Stiftelsen Rosendals Trädgård reserverar sig för externa fraktbolags leveranstider, eventuella prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel gällande produktbeskrivning och felaktiga lagersaldon. Vidare förbehåller sig Stiftelsen Rosendals Trädgård rätten att häva köp i den utsträckning som är tillåten enligt svensk lagstiftning samt förbehåller sig rätten att när som helst ändra allmänna villkor, sortiment i webbutiken, och produktbeskrivningar.

REKLAMATION
Alla våra leveranser kontrolleras vid packning så att beställningen blir rätt, och om någonting mot förmodan skulle bli fel eller inte vara i rätt skick, ber vi dig kontakta oss order@rosendalstradgard.se så fort som möjligt så att vi kan rätta till detta. Reklamation på grund av felaktig användning kan dessvärre inte godkännas.

TRANSPORTSKADOR
Kontrollera varorna för eventuellt skador när du tar emot din leverans. Finns det synliga, yttre transportskador ta en bild och bifoga den i ett mejl till oss. order@rosendalstradgard.se Om du upptäcker dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage kontaktar du oss omgående.

GARANTI
Stiftelsen Rosendals Trädgård lämnar lagstadgad garanti på alla sina varor, gäller dock ej vid handhavandefel, yttre påfrestningar eller slitage. Spara alltid ditt kvitto, det gäller som ditt garantibevis. Vi förbehåller oss rätten att byta ut produkten mot en ny.

ÅNGERRÄTT & RETUR
I enlighet med distansköplagen erbjuder vi 14 dagars ångerrätt mot uppvisande av kvitto på den inköpta varan utan att du som är konsument behöver ange skäl för detta. Varor som skickas tillbaka i ej säljbart skick kan minska i värde med upp till 100%. Observera att ångerrätten ej omfattas av presentkort.

Om du ångrar ditt köp är du som beställare ansvarig att meddela oss detta per mejl order@rosendalstradgard.se inom 14 dagar från att du tog emot leveransen genom att fylla i en ångerblankett som du bifogar i mejlet.  Här kan du ladda ner en ångerblankett från Konsumentverket. Om du vill returnera din vara så står du för fraktkostnaden. Efter vi emottagit din försändelse sker återbetalning inom 14 dagar.

Kontaktuppgifter:
För köp: order@rosendalstradgard.se
Returer: order@rosendalstradgard.se
Postadress: Rosendalsterassen 12, 115 21 Stockholm

Pin It on Pinterest